jueves, 10 de noviembre de 2011

Sant Llorenç de Morunys 1 - Callús 3

Sant Llorenç: Jaume; Pep, Abel (Lluis 69'), Sime, Abdil; Jorge (Ramos 46'), J. Besora (Xaus 58'), Moha (Sevi 53'); Ahmed, S. Cases (Aleix 75'), Avi.

La primera part va estar igualada en quan a domini de la pilota, on nosaltres teniem la pilota de mig camp cap enrere i no podiem pasar d'allà, i en canvi els visitants, tenien la possessió de mig del camp en endavant. Al minut 11' una pilota perduda l'aprofiten els dos interiors del Callús per arribar sols a porteria i marcar el primer gol. Una altra pilota perduda la va recuperar un jugador visitant, i al centrar va rebotar en un jugador del seu propi equip agafant a contra peu al porter, i entrant a la porteria (39').
Només començar la segona meitat, els visitants van recuperar una pilota i van xutar des de la frontal, on el porter la va poder parar però el rebuig el va agafar el mateix jugador que havia xutat i va marcar el tercer (46'). Un 0-3 que deixava sentenciat el partit. A l'últim minut va arribar el gol de l'honor pels locals, en un gol de falta magistral de Sevi.

La setmana que ve a Avinyó en un camp complicat per tothom.