domingo, 9 de octubre de 2011

Sant Llorenç de Morunys 2 - Montmajor 1

Sant Llorenç: Jaume; Pep, Abel, Sime, Lenis; Ramos (Sevi 61'), Moha, Xaus (J. Besora 53'); Avi (J. Pujol 73'), S. Cases (Roger 81') i Ahmed (Lluis 88')

Segona victòria de la temporada en tres partits, aconseguida en un partit que ha començat bé però que nosaltres mateixos ens l'hem complicat.
La primera part a començat amb anades i vingudes dels dos equips, però amb un domini més clar dels locals. Em disposat de més ocasions que els visitants, ells només un xut entre els tres pals a la primera meitat. Dir que el porter del Montmajor a salvat al seu equip d'anar a la mitja part amb 3 gols. A la mitja part s'hi ha arribat amb un 1-0, gol d'Ahmed.
A la repressa més del mateix, però els visitants més llançats a l'atac. En una errada defensiva ha arribat el gol visitant, i al minut següent expulsió de Pep. Llavors domini clar del Montmajor fins al final del partit, amb alguna ocasió clara però que no van definir bé. Tot i el domini visitant, al minut 87, en una falta propera a l'àrea, Lenis la va col·locar a l'escaire per posar el definitiu 2-1.
A l'últim minut, expulsió del davanter visitant per llançar sorra a un local.

La setmana que ve al camp del Cabrianes, a Sallent, per intentar aconseguir un bon resultat!

Sant Llorenç de Morunys 2 - Gironella 1

L'equip cadet també es va imposar en el seu partit jugat el dissabte, després de remontar un gol en contra. Van marcar pels locals Jonathan i Joel.